Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Motosikletçiler Kulübüne Motor Cross Yarış Pisti Müjdesi

Bafra Motosikletçiler tutkunları yaptıkları ziyarette; ''Bafra'mıza bir Motor Cross yarış pisti projesi hakkında,Kaymakamımız Sayın Halis Arslan'a isteklerini ve düşüncelerini Betmoon sundular.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan konuyu yakından takip ettiğini belirtti. Birçok yerlerle görüşmeler yapıldığını ve bunu üzerine Motosikletçiler Federasyonuyla görüşüldüğünü bu görüşmelerin güzel geçtiğini ve ayrıca önümüzdeki günlerde federasyondan gelecek olan ekiple istişareler sonucunda inşallah Bafra’ya Motor Cross yapılacağının müjdesini vermek istiyorum” dedi.

Bafra Motosikletçiler Kulübü Başkanı Emrah Coşkun ''Bafra'mızda yaklaşık 150'ye yakın motosiklet tutkunu ve Motocross yapan arkadaşımız var bu sporu şu anda amatör olarak yapıyoruz. Özellikle böyle bir müjdeyle karşılaşmamız bizleri oldukça sevindirdi. Şayet bir pist yapabilir ise profesyonel anlamda lisanslı sporcu yetiştirilebileceğini belirttiğini söyledi.''

Program sonunda motosiklet kulübü olarak Kaymakam Halis Arslan'a Motocross heykeli ve plaket takdim edildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.