Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Türkav Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol Görevden Alındı

Görevden Alındığını Kişisel Sosyal Medya Hesabından Duyuran Başkana Destek Çığ gibi büyüdü.

Bazı Partililer ve Vakıf Üyeleri Eski Başkanın Bu şekilde Görevden Alınmasını Sert Bir Dille Eleştirerek Başkan Varol’a Sahip Çıktı
İşte Başkanın Açıklaması

Bafra Şubesinin 2006 yılında temsilcilik olarak kuruluşuyla başladığım Türkav yolculuğum 2006-2007 yılında Şubeleşme çalışmalarıyla Kurucu yönetim Kurulu üyesi olarak devam etmiş. Sonraki dönemlerde de yönetim kurulu üyeliğim kesintisiz sürmüştür.

18 Ocak 2014 tarihinde yapılan Bafra Şubesi olağan kongresi ile Türkav Bafra Şubesi Yönetim Kurulu görevine arkadaşlarımla birlikte başladım. Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğüm Bafra Şube Başkanlığı görevimiz 01.07.2014 tarihinde Türkav genel merkezinin Bafra Şubesi Başkan ve yönetim kurulunu görevden almasıyla son bulmuştur.

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu, başta terör belası olmak üzere, ekonomik, sosyal, siyasi, kültürel ve toplumsal olumsuzluklar hat safhaya ulaştığı Milliyetçi Ülkücü Kamu çalışanlarının tamamına yakının soruşturma geçirdiği, sürgüne gönderdiği ya da görevden alındığı adaletsizliğin tavan yaptığı bu dönemde;
Türkav Bafra Şube Başkan ve Yönetim Kurulu olarak, İlahi Kelimetullah ülküsüne inan ülkücüler için, Türk Milletinin geleceği için;
Milli ve tarihi Sorumluluğu olan Ülkücü İradenin Haklı DEĞİŞİM Taleplerini görmezlikten gelmediğimiz için, Tavandan tabana tüm süreçlerde DEĞİŞİM dediğimiz için sessiz çoğunluğun sesi olduğumuz için genel merkez bizi görevden aldı.

Bu kutlu yürüyüşümüzden asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu bizim için onurdur, Tavırdır, Duruştur, Camiamızın Haklı Duruşunun yanında durmaktır. Gücün, Güçlünün değil, Hak’kın Haklının yanında durmaktır. Bizler, Türk Milliyetçileri, Dün olduğu gibi, bu günde, yarında, Devletimizi Milletimizi ve Dini İslami canımızdan aziz bilip, onun sonsuza kadar var olması için Milli ve tarihi Sorumluluğu olan Ülkücü İradenin Haklı DEĞİŞİM Taleplerini gerçekleştirmek için her türlü zorluğa fedakârlığı hazırız. Hukuksuz yollarla engellenmeye çalışılan bu süreç er ya da geç başarıya ulaşacak, Ülkücü irade tecelli edecektir. Bizler böyle düşünüyoruz. Bu dönemde mevcudun yanında yer alan bizler gibi düşünmeyen arkadaşlarımızın da düşüncelerine saygı duyuyoruz. Bu vesile ile yeni atanan yönetim kuruluna başarılar diliyorum.
TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu olarak, Bizleri yalnız bırakmayan, Davamızın Gizli Kahramanlarına, Bizleri bu göreve layık gören siz değerli Üyelerimize, dava arkadaşlarımıza, gece gündüz hep birlikte olduğumuz hepsi birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyesi ağabeylerime, kardeşlerime ve hemşerilerime yönetim kurulum adına şükranlarımızı sunuyorum. Allah CcC hepsinden razı olsun. Yar ve yardımcıları olsun.

Bu vesile ile Türk İslam aleminin Ramazan-ı Şerif Bayramını Kutluyor Allah CcC den hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Gıyas VAROL
Türkav Bafra Şubesi
Yönetim Kurulu adına 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.