Öne Çıkanlar Lüksemburg ihale
banner798

Akar'dan 'Babalar Günü' mesajı

"ŞEHİT VE GAZİ BABALARLA ONLARIN DEĞERLİ BABALARININ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM"

Genelkurmay Başkanı Akar, 'Babalar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şehit ve gazi babalarla onların babalarının ve TSK mensuplarının 'Babalar Günü'nü kutlayan Orgeneral Akar, Türk milletine de sergilediği metanet ve kararlı duruş için teşekkür etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın 'Babalar Günü' mesajı şöyle:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları ve Kıymetli Babalarımız; Mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmemiz ve topluma faydalı bireyler olabilmemiz için ömrünü bizlere adayan, hayatımızın her anında fikrine ve desteğine ihtiyaç duyduğumuz, varlığı ile kendimizde güç bulduğumuz saygıdeğer babalarımızın 'Babalar Günü' kutlu olsun. Türk milleti, asırlar boyu yaşattığı insanı merkez alan gelenek, görenek, örf ve adetleri ile diğer toplumlara örnek teşkil etmiştir. Bizim kültürümüzde; sosyal hayatta üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukların yanı sıra, aile kurumunun temel direği, sevgi, saygı ve güvenin simgesi olarak kabul edilen babalarımız, toplum yaşantısında aile bireylerinin de en büyük güvence kaynağı olarak saygın bir konuma sahiptir. Bu anlamlı gün vesilesiyle; öncelikle, vatanımızın birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden kahraman şehit ve gazi babalar ile onların değerli babalarının babalar gününü kutluyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Yüce Türk milletinin asaletinin ve vatan sevgisinin bir timsali olarak sergiledikleri metanet ve kararlı duruş için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, hayat yolunda bilgeliğiyle bizlere rehberlik edip bugünlere gelmemizi sağlayan tüm saygıdeğer babalarımızın ve bayraklaşmış vatan topraklarının savunulması gibi kutsal ve zorlu bir görevi yerine getiren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının 'Babalar Günü'nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.