Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Ankara'da otobüslere pompalı tüfekle ateş açıldı: 7 yaralı

Olay akşam saatlerinde Ankara'da meydana geldi. AŞTİ Otogarı'ndan kalkan otobüslere, otoban üzerinde ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Zanlı, yakalanmamak için polisle çatışmaya girdi. Çatışmanın ardından yakalanan zanlının çok sayıda suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Yapılan aramada, zanlının kaçarken kullandığı araçta 3 adet pompalı tüfek bulunduğu öğrenildi.

Olaya ilişkin Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, zanlının yakalanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Olay terör saldırısı değil. Çok sayıda suçtan sabıkası olan bir kişi, 3 yolcu otobüsüne ateş açtı. Bunun sonucunda 7 kişi yaraladı. Şahıs, polisle girdiği çatışma sonrası yakalandı. Aracında 3 adet pompalı tüfek bulundu" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraSilahlı Saldırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.