Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Askeri aracın geçişi sırasında patlama

Ölen ve yaralanın olmadığı patlama sonrası bölgede operasyon başlatıldı.
Öğle saatlerinde Kalecik Köprüsü mevkiinde teröristler bir elektrik trafosuna yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi.

İhbar üzerine Kırıklı Kalekolu Jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine yakın noktada askeri aracın geçişi sırasında teröristler bu kez yola döşedikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Askeri aracın isabet almadığı patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü de Hasanbeyli İlçesi'nden gelen D400 Karayolu üzerinde kontrol noktası oluşturarak araç üzerinde uygulama yaptı. Güvenlik tedbirlerinin üst düzeye çıkarıldığı kentte PKK'lılara ait olduğu düşünülen 2 otomobilin de arandığı bildirildi.

BOMBALI TUZAK SON ANDA FARK EDİLMİŞTİ

PKK'lılar, 28 Nisan'da da Osmaniye-Hasanbeyli Karayolu'nda el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmiş, olay yerine giden jandarma ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede patlamanın meydana geldiği noktaya yakın bir yerde tuzaklanmış ikinci bir el yapımı patlayıcı tespit edilmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.