Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Bafra Belediyesinden çocuk parkları
banner852
Bafra, 4 çocuk oyun parkına daha kavuşuyor.

Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı çalışma ile Gaziosmanpaşa, Kemalpaşa ve İsmetpaşa Mahallelerimizde ki çocuk oyun parklarının yapımı devam ediyor.

Parklarda yapılan çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yerinde inceldi. Parkların yer tahsisleri Bafra Belediyesi tarafından yapıldı. Ayrıca parklarda ki zemin iyileştirme, kaldırım hizmetleri ile ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları da Bafra Belediyesi tarafından yapılıyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen başkan Şahin şunları söyledi: “Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde çocuklarımıza Perabet yönelik parklar yapmaktayız. Yapılan bu çalışmaları tamamlayıp baharla beraber geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın buralarda oynamasını ve eğlenmesini istiyoruz. Çocuk oyun parkları kurma kapsamında yeni mahalle olan köylerimizle beraber 2 yıl içinde ilçemize 32 çocuk oyun parkı kazandırmış oluyoruz. Bu parkların Bafra’mıza ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmaların yanında ilçemizin çeşitli bölgelerinde asfalt yama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Baharla beraber bu çalışmalarımız çok daha fazla yoğunlaşacaktır.”

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876