Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra TÜRKAV Başkanlığında Görev Değişimi‏
Bafra Türkav Şubesinde görev değişikliği gerçekleştirilmiştir.

Yapılan değişikliğe göre Bafra Türkav Şubesi yönetim kuruluna; Sami Keskin, Emin Seven, Ünal Öcal, Murat Sırıklı, Salih Coşkun, Ercan Büyükkeskin, Rıza Alparslan Yılmaz, Gökhan Yıldız ve Gökhan Engin atanmışlardır.

Görev değişikliği töreninde yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Sami Keskin “1 Temmuz 2016 cuma günü Türkav Genel Merkez Yönetimi yapmış olduğu toplantı sonucunda ben ve arkadaşlarımı Bafra Türkav Şubesi Yönetim Kurulu olarak atamıştır. Bu bir bayrak yarışıdır, bizden önce görev yapan başkanlarımız ve yönetim kurullarına yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz. Aldığımız bayrağı layıkıyla taşıyacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Görev değişikliği programına MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve Yönetim Kurulu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve Yönetim Kurulu, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Güreş, Kamusen’e bağlı Sendika Başkan ve Yöneticileri de katıldı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.