Öne Çıkanlar Haluk Bülbül Doluluk oranı
banner798

Bakan Kılıç Samsun'da iftar açtı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açılışı gerçekleştirilen Osman Gazi Köprüsü konusunda bazı eleştiriler yapıldığını belirterek "Biliyorsunuz onun bazı muhalifleri vardı. Sosyal medyadan eleştiri yapma. Tamam kullanıyorsun geç, bari Allah razı olsun de. Yok illa bir şey söyleyecek. Bu böyle 'istemezük hastalığı' Türkiye’de uzun yıllardır var. Tabi biz böyle küçük işler takılmayacağız. Takılsaydık büyük işleri başaramazdık." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde "Büyük Samsun İftar" programı düzenlendi. İftara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanısıra, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat üyeleri ve ilçe belediye başkanları katıldı.
İftara katılımlarından dolayı Samsunlulara teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, “Burada bir araya gelerek aynı zamanda Ramazan Ayı’nın içerisindeki bereketi de yaşamış oluyoruz. Dün Kadir Gecesi’nin idrak ettik. Rabbim inşallah dua ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Salı günü inşallah Bayramı idrak edeceğiz. İnşallah Rabbim, Bayram’a ulaşmayı nasip eder. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. İnşallah Bayramda sizlerle beraber olacağız.” dedi.

-"Tunceli'deki kardeşlerimiz ile muhabetimizi, sevgiimizi, kardeşliğimizi paylaşacağız"

Dün Tunceli ve Elazığ’da bulunduğunu ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, “Genel Merkezimizce Samsun AK Parti Başkanlığı’nın kardeş ili olarak ilan ettiği Tunceli’deydik. Dolayısıyla Tuncelimize de ara ara gideceğiz. İlk ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İnşallah onlardan Tunceli’den Samsun’a gelecek ve kendilerini burada ağırlayacağız. Daha sonra Milletvekillerimiz, teşkilatımızla beraber zaman zaman ziyaretlerde bulunacağız ve birbirimizin teşkilat çalışmalarına destek vereceğiz. Bu Genel Merkezimizin tüm Türkiye’de başlatmış olduğu bu uygulama ile tüm teşkilatlara birer kardeş teşkilat verip tecrübelerini aktarmalarını, bilgilerini paylaşmalarını sağlamak hedefleniyor. Ama her şeyden önce muhabetimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi paylaşacağız. Tunceli’de farklı bir akşam vardı. Önce teşkilatımız ile sonra STK ile bir arada olduk. Ondan önce tesislerimizi inceleme fırsatımız oldu. Daha sonra Komando Taburumuzda askerlerimiz ile beraber namaz kılma fırsatımız oldu. O da ayrı bir güzellik oldu. Oradan da Elazığ’a geçtik. Elazığlı kardeşlerimizle beraber sahur yapma imkanımız oldu. Kadir Gecesi’nde beraberce dua etmenin güzelliğini yaşadık.” diye konuştu.

-"Samsun büyük bir atılım ve gelişim içerisinde"

Samsun’un büyük bir atılım içeresinde olduğunu vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, sözlerine şöyle devam etti;

“Yerel yönetimlerimiz ile, Büyükşehirimizle, mülki idaremiz ve bakanlıklarımızla beraber yaptığımız yoğun çalışmalarla Samsunumuza yatırımlarımıza devam ediyoruz. Salıpazarının biliyorsunuz meşhur bir baraj sorunu var. İnşallah Kalkınma Bakanlığımızdan da onun imzası bu hafta çıkıyor. Böylelikle uzun zamandır yaşanan sıkıntıları da aşmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Şehir Hastanemizin ikinci kademesi ihalesi tamamlandı. İnşallah en kısa süre içeresinde inşaatına başlanacak. Spor yatırımlarımıza hiç girmiyorum zaten. Stadyum inşaatını inceledik. İnşallah Bayramdan sonra müteahhit fazla işçi ile çalışmaya başlayacak ve inşallah en kısa süre içeresinde stadı da bitireceğiz. Önümüzdeki hafta Samsun’da 5 farklı branşta İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası yapılacak. İşitme Engelliler Futbol Takımımız Dünya Şampiyonu oldu. Buradan da kendilerini tebrik ediyorum. 2017’de de İşitme Engelliler Olimpiyatını yapacağız Samsun’da”

-‘’ ‘İstemezük hastalığı’ Türkiye’de uzun yıllardır var’’

Osman Gazi Köprüsü konusunda bazı eleştiriler yapıldığını belirten Bakan Çağatay Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminden itibaren çok büyük adımlar atıldı. 2 gün evvel de Osmangazi köprüsünü açtık. Biliyorsunuz onun bazı muhalifleri vardı. Sosyal medyada muhalif olanlar köprüden geçerken yorum atıyorlar. Yani hem eleştiriyorsun, tabi Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olarak kullanacaksın, ama orada sosyal medyadan eleştiri yapma. Tamam kullanıyorsun geç bari Allah razı olsun de. Yok illa bir şey söyleyecek bu böyle 'istemezük hastalığı' Türkiye’de uzun yıllardır var. Tabi biz böyle küçük işler takılmayacağız. Takılsaydık büyük işleri başaramazdık. Sayın Cumhurbaşkanımız her söylenen şeyde makası yavaşlatsaydı o zaman burada geldiğimiz noktaya gelemezdik o zaman. Biz AK Parti olarak ufak işlerle uğraşmayacağız, yolumuza bakacağız. Yürüyeceğiz, koşacağız. Genel Başkanımız Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ne diyor; 'Az konuşacağız çok iş yapacağız." şeklinde konuştu.

-"Bayram sevincimiz üzüntüye dönmesin trafikte kurallar uyalım’’

Bayram trafiğine dikkat çekerek vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Bakan Çağatay Kılıç, Bayramdayız, yolardayız, herkes tatil için oradan oraya gidiyor. Bu gün de yollar çok yoğundu gözünüzü seveyim bayram sevincimiz üzüntüye dönmesin. Trafikte kurallar uyalım. Yavaş yavaş, sakin bir şekilde yollarda seyir halinde olalım. Duble yollar rahat ve konfor için yapıldı. 17 bin kilometreyi aşkın yapamazsınız denilen yollar vatandaşlarımız güvenli rahat ve kurallar çerçevesinde hareket etsin diye inşa etti AK Parti Hükümetleri.‘’ ifadelerini kullandı.

-‘’Yargı reformu paralel yapı ile mücadele açısından önemli‘’

Meclisten geçen yargı reformunu da değerlendiren Bakan Çağatay Kılıç, ‘’Bu hafta içerisinde mecliste önemli bir kanunumuz geçti. Yargıda reform niteliğinde olan paralel yapı ile mücadelenin de en önemli adımlarından birisi. Gerçi CHP yine onu koşa koşa Anayasa Mahkemesi'ne götürecekmiş ama... Milletin çıkarına olan her şeyi de Anayasa Mahkemesi'ne taşımakta ilginç bir yaklaşım olsa gerek. Mecliste bunun geçmesi önemli. Bizim paralel yapıyla mücadelede kararlılığımız biliyorsunuz en üstten en aşağıya kadar kararlı bir şekilde devam edecek. Çünkü bunlar vatana millete ihanet içerisinde olanlar bunlarla bizim işimiz olmaz.’’ diye konuştu

-‘’Biz AK Parti teşkilatıyız, çok çalışacağız’’

Başbakan Binali Yıldırım'ın grup toplantısında özellikle esnaf ve çiftçilere önemli müjdeler verdiğini hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle tamamladı;

‘Sayın Başbakanımız 2016 yılında ekmeklik buğdayın alış fiyatını da ton başına 910 lira olarak belirlediğimizi açıkladı. Hayırlı uğurlu olsun. Bayram öncesi çiftçilerimiz de bunu alabildi. Biz AK Parti teşkilatıyız biz çok çalışacağız. Yaptıklarımız yeterli değin onlar bir temel oldu daha yapacağımız çok şey var. Bu ülkenin kalkınması için çok çalışmamız lazım bir olacağız beraber olacağız, hep beraber Türkiye olacağız, Samsun olacağız. Samsun'da bardağın boş tarafını görmek için can atanlar var. Biz onlardan değiliz biz hep bardağın dolu tarafını gördük. Hep ilerlemeleri konuştuk. Samsun'da güzel şeyler oluyor daha da güzel şeyler olacak. Şehrimizin gelişmesi için hep berber gece gündüz çalışacağız. Şehrimizi çok güzel günlere hazırlayacağız. Bunu başaracağımızı biliyorum ve inanıyorum.’’

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.