Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

BAKIN RAYLI SİSTEM NEREYE GİDECEK
banner852

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun Gençlik Kolları 2. Geleneksel İstişare Kampı açılışında gençlere seslendi.

Bizim gençliğimiz AK Parti gençliği olarak hiç bir ayrımcılığa yer vermeden el ele omuz omuza yediden yetmişe aydınlık yarınların Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz diyen Başkan Yılmaz, "Gençlerimizle birlikte olmak, bu hizmet yolculuğunda gençlerle birlikte yol yürümek, onların heyecanına şahit olmak bütün arkadaşlarımla birlikte benim yüreğimi kabartıyor" dedi.

"HAVAALANI ŞEHİRLE BULUŞAN 3 BÜYÜKŞEHİRDEN BİRİ OLACAĞIZ
"

Gençlerle buluşmasında ilk kez Samsun için büyük önem taşıyan raylı sistem projesinin havaalanına kadar uzatılacağının müjdesini veren Yılmaz, “Bu akşam burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun ile Tekkeköy arasındaki alanı raylı sistemle birleştirmek için hepinizin bildiği gibi bir çalışmanın içerisindeyiz. Farkındaysanız o güzergah şantiye haline geldi. 2016’nın 10. ayında inşallah Samsun’dan trene binip durmaksızın Tekkeköy’e kadar devam edecek. Bugün verdiğim talimat şu oldu: Tekkeköy’de son durağın olduğu stadyum durağının oradan Selyeri’ne, buradan Gelemen’e, oradan da Çarşamba Havalimanı ayrım noktasına hemen hemen devlet karayolunun kuzey bandından geçeceğiz. Kamulaştırma sorunu olmayan Tulipbet yerlerin kazı-dolgu işlerini yapalım dedim. O bölgede iki tane köprümüz var. Bu iki tane köprüyü de ihale edip yapalım güzergahı hazırlayalım. Platform olarak hazırlayalım. Üst yapısını da belli mi olur Allah bir yerden bir imkan yaratır, belki bir imkan olur ve hattı havaalanına bağlarız. O zaman ne olur biliyor musunuz? Türkiye’de havaalanını şehre demiryoluyla bağlayan üç büyükşehrinden birisi oluruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 19 Mayıs Kamp Merkezi’nde başlayan kampın açılış programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Çelik, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve üyeler katıldı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876