Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

'Bu olayların sebebi çözüm sürecidir'

Destici, "Doğu'da yaşanan saldırıların suçlusunun orada bulunan mülkiye amirlerindir. Bu olayların bu kadar büyümesinin sebebi çözüm sürecidir" dedi.

"SON BİR YILIN BİLANÇOSU 552 ŞEHİT"

İstanbul ve Mardin'de yaşanan bombalı saldırılara değinen Destici, "Önce İstanbul Veznecilerde Çevik Kuvvet'e yönelik saldırı yapıldı daha sonra Mardin Midyat'da hain bir bombalı saldırı düzenlendi. Şehitlerimizin ruhları şad olsun milletimizin başı sağ olsun. Kırıkkale'de ki şehidimizin cenazesine ve Kastamonu da Şerife polisimizin cenazesine katıldık. Bir bayan polis karnında ki altı aylık bebeğiyle şehit ediliyor. Son bir yılın bilançosu 552 şehit bu hiç bir dönemde kıyaslanamayacak kadar yüksek bir sayıdır" dedi.

"TERÖRÜN FATURASINI ORADA YAŞAYAN MİLLET ÖDÜYOR"

Çözüm süreci zamanın da terör örgütünün daha da güçlendiğine dikkat çeken Destici, "Kaldırılan hendek sayısı 2 bin 500 civarında. Oradaki mülkiye amirleri ne yapıyorlardı? Milyonlar evini, barkını bırakıp batıya göç etti. Göç etmeyenlerin hepsi PKK sempatizanı, göç edenler bu terörden bıkmış insanlardır. Binlerce öğrenci eğitimden mahrum kaldı. Terörün faturasını orada yaşayan millet ödüyor " dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.