Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Bunlar göz boyama başkan,Adama gülerler!!!
BUNLAR GÖZ BOYAMA BAŞKAN,ADAMA GÜLERLER…

Yollar olmuş patates tarlası,Belediye basını o mahalleyi yaptık, bu mahallede kaldırım ve yol çalışmaların sürdüğünü iddia edip, birde resimleyip basına atarak,boş keseden atıp tutuyor...Aslında kendilerini kandırıyorlar…Artık vatandaş bunlara doydu.Sizde biliyorsunuz.Mutlu olma psikolojisini atın artık!!!
 
YAP BOZA DÖNDÜ YOLLAR!
 
Mahalle aralarına girilmezken,Her yer çukurdan geçilmezken, Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin ve Samsun Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ve daire amirleri ile birlikte ilçeye 70 km uzaklıkta bulunan Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahallelerinde imece usulü ile yapılan beton yollarda incelemelerde bulunuldu.” Diyerek haber yapılıyor,Bafra’ya beton yol yakışır mı arkadaş?  AMA BAFRA BUNADA RAZI.. Yapılan haberler şehir içinde pek fazla umut vermiyor…Maliyeti düşürerek yapılan her yol MİLLİ BİR KAYIP’TIR.
 
BAŞKAN’IN YADA BASIN DANIŞMANINDAN VECİZELER!

NE KADAR DA GÜZEL DÖKTÜRÜYORSUN,Okurken inan insan duygulanıyor,”Hava şartlarının düzelmesiyle(KAR YAĞIŞINI NE ÇABUK UNUTTUNUZ!!!) Bafra Belediyesi kaldırım çalışmalarına yeniden başladı. İshaklı Mahallesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarını başkan Şahin yerinde inceledi.(İKİ FOTO SONRADA DANIŞMAN METNİ DÖKTÜRSÜN,HALKTA YEDİ BUNU…)Hatta danışman Mahalle sakinleri yürütülen kaldırım çalışmaları nedeni ile Başkan Şahin’e teşekkür etti. NE GÜZEL DÜNYA…BİZ DE YEDİK!!! Lafım Haberi yapana değil ,onlar emekçi önüne gelir Kaçak İddaa yazarlar üstlerine alınmasınlar..
 
CANİK ÇALIŞSIN!!!
ATAKUM ÇALIŞSIN!!!
İLKADIM ÇALIŞSIN!!!
BAFRA YATSIN!!!
 
Büyükşehir yasasına maalesef Bafralılar sevinemedi…Başkan’a giden her vatandaş aldığı cevapla adeta yıkıma uğruyor.BAŞKAN ŞURASI OLACAK,ŞURASI DÜZENLENSİN, dendiğinde oraya Büyükşehir bakıyor yada eskisi gibi ödenek yok…Her şey Samsun’un elinde biz KOLTUKÇUYUZ…Peki 4,5 yılda alınan hizmet araçları nerede, nereye gitti.Tabiki Samsun’da mesai yapmaya, ÇATIR ÇATIR Çalışmaya gitti..Buna rağmen mi hizmet BETON yol olarak bize dönüyor bize derken Bafra’mızın köylerine(Mahalle), Köylü olmak lazım hizmet köylerde(Mahalle) sizce neden köylerde. Eee  Bafra`da her yer satılmış. Satılmayan yerler icralık, ipotekli, tabiî ki  oralara hizmet yapılacak. O yerleri nasıl alacaklar ki  köylüden  nasıl göz boyanacak??
 
CANİK,ATAKUM,İLKADIM,SAMSUN’un ilçeleri BAFRA Sinop’un ilçesi,Yada Bafra üvey evlat ne derseniz siz deyin artık…Arkadaşlar gerçekçi olalım,kalıcı hizmetler bırakalım…Bu YAMA İŞLERİ ,BU TAMPON yapılan işler sizi de yorar, bizleri de yorar, kalıcı çözümler bulun. Millet kanmıyor bunlara. Bafra`da öyle bir düzensizlik var ki  anlatmaya kalksak sayfalar yetmez. Yol yapıyorsun kaldırım yok. Kaldırım yapıyorsun yolun yok..Bunları herkes görüyor. Bizde yazıyoruz gerçi doğru söz söyleyen 9 dokuz köyden kovulur ama bizler alıştık…Bir resim bul, bir metin yaz, hepimiz gördük, o haberlerin altına vatandaş nasıl yorumlar attı…Hepiniz biliyorsunuz…
 
Sayın Bafra Belediye Başkanı bizler, dünde olduğu gibi bu günde ,her yapılan iyi hizmetin duyurmasını iyi biliriz.Sizin kişiliğinizle hiçbir problemimiz yoktur.Aksine örnek kişilik olarak görüyoruz.Artık masaya vurmanın zamanı geldi.BETON Yollara kanmayalım…Ara sokakları unutmayalım,Bakın yıllar çabuk geçiyor.Üzülen olmayın, Bafra’nın geriye değil ileriye gitmesi lazım,Ekonomi önce bu beğenmediğimiz yollardan geçiyor.UNUTMAYALIM!!!

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UĞUR 8 yıl önce

BU BİZLERİN KADERİ BU BİZLERİN ALIN YAZISI ZORAKİ YAPILAN İŞLER BUNLAR ZORAKİ BÖYLE DİK LAFI SÖZÜ BİR SERT KARARLI BİRİSİ YÖNETMEDİ YA BİZİ BENDE BUNA ÜZÜLÜYORUM

Avatar
alifuat kalkan 8 yıl önce

Sormak istedigim su bafra neden buyuk sehire baglandi bunu kimyapti kime soruldu. Bafralinin fikri alindimi bir bafrali olarak ne yolumuz yol nede kaldirimlarimiz var bune ya bafrada bi belediye baskani varmi ki acaba varsa ne is yapar bu baskan mudveddesi hala bafra sojaklarina cikabiliyorsa helal adama baya yuzsuzmus adam gibi adam utanir ona oyverdik satti bizi tabi bafrali bunuda unutmaz gerci bu milletede hak Nerde ise yaranaz biri var onu baskan yapiyoruz bafrayi yonetecek ogretmen emeklisi veye mutahit veya elektrik muhendisi lazim deyil bafraya cevre muhendisi lazim yokmu partilerde boyle bi aday yakalalik yapacamiza adam gibi bi cevre muhendisini baskan yapalim bunkarla olmuyor anla artik bafrali

Avatar
bafralı adam 8 yıl önce

bafrayı kım düşündü ki zihni şahin düşünsün arkadaş memleket sahipsiz bu asvalt kaldırım dökülen mahallerin nufusu nedir. acaba belediye başkanı zihni şahin başkan olmsaydı kendi arabası ile bu sokakta gezerken ne konuşurdu çok merak ediyorum.