Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

CHP danışmanı Atıcı" Cumhurbaşkanımız yurt dışında ülkesini temsil edemez" dedi.

Partisinin Zonguldak İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Atıcı, CHP olarak siyasette dini söylemleri kullanmaktan kaçındıklarını ve kullanmamaya devam edeceklerini söyledi. CHP'nin kendi emeği ile oy oranını arttıracağını ifade eden Atıcı, şöyle konuştu:

"Biz çok iyi biliyoruz ki dini söylemler kullanmak arttırır, arttırabilir, arıttırıyor da. Biz bunu biliyoruz. Bildiğimiz halde bunu kullanmayacağız, kesin kararlıyız. Laik, demokratik, sosyal hukuk devletinde dini işleri, vatandaşların kendisiyle Allah arasındaki ilişkisini siyasetle kirletmek istemiyoruz. Bunu yapmayacağız. Yapanlara da engel olmaya çalışacağız. Biz siyasette güç ve para kullanarak oy alınabileceğini biliyoruz. Bunun farkındayız. Bunu da bugüne kadar yapmadığımız gibi bundan sonra da yapmayacağız. Çünkü biz siyasetin, oyların parayla satın alınacak bir iş olduğunu düşünmüyoruz. Geriye kalan tek bir şey var. O Oleybet da emek. CHP kendi emeğini harekete geçirecektir. Kendi birikimi ve donanımını, kadrolarını harekete geçirecek ve oy artışını bu şekilde sağlayacaktır."

CHP’nin geçmişten ders alarak, geleceğe ise güven vererek yoluna devam ettiğini anlatan Atıcı, "Halkımız asla umutsuzluğa kapılmasın. Karanlığın en zifiri dönemi gün doğumuna yakın dönemlerdir. Şu an Türkiye en zifiri dönemi yaşamaktadır. Ortalık kan gölü. Taciz ve tecavüzler bütün Türkiye’yi kapsamış. Dış politikamız yerle bir olmuş. Cumhurbaşkanımız yurt dışında ülkesini temsil edemez konuma gelmiş. Büyük bir mutsuzluk içinde Türkiye. Hiç merak etmesinler. CHP’nin son neferi kalana kadar hiç kimse bu ülkenin laik, demokratik, sosyal hukuk devleti ilkelerinden vazgeçeceğini düşünmesin" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ZonguldakChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.