Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Düzköy Derneği; 2016 Programını Açıkladı

 Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneği  “ BİRLİK ve BERABERLİK “ olarak hedef yaptığı buluşma etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

 
Düzköy’ lüler Derneği, yeni dernek merkezinde tüm hemşehrilerine “ 2016 yılı programlarını” bilgilendirme ve istişare toplantısını, yoğun katılımlı gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde sundu.
 
Düzköy Dernek Yönetim Kurulunun bu hafta sonunda düzenlediği kahvaltı programına, 2016 yılında yapmayı düşündükleri ve hedef koydukları etkinlikleri açıklamak için konuşmasını yapan, Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan “Öncelikle tüm Düzköy’ lü büyüklerime, kardeşlerime şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. Bizler Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde sizlerin de destekleriyle devam ediyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Samsun Bafra Düzköy’ lüler Derneği 2016’ nın ilk günlerinde yeni dernek merkez yerini tamamladı.  ilk olarak Ocak ayının ikinci haftasında, hemşehrilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programı ile yeni dernek merkez yerinin açılışını gerçekleştirdik.
 
Hemen ardından İstanbul’ daki Düzköylüler ile Bursa ve Gemlik’ teki Düzköy’ lü kardeşlerimizi buluşturmak için Mariobet gezimizi organize ederek,  Düzköylü halkımız hasret ve özlemlerini giderdiler.
 
Derneğimiz  Ocak ayının son haftasında ise, Kadın Kollarının organize ettiği “ tüm ölmüşlerimiz için” Kur-an ve Mevlüt programını gerçekleştirdi.
 
Bugün bizler daha önce açıkladığımız gibi her ayın bir Pazar günü “ BİRLİK ve BERABERLİK “ olarak adlandırdığımız Şubat ayı kahvaltı programında buluştuk.
 
Şimdi hedeflerimiz de, 2016 yılı Mart ayı içersin de Edirne Selimiye Camisine ziyaret programı yapmak, Düzköy’ e hasret kalan yada belki de hiç göremeyen, gidemeyen gençlerimiz için Nisan ayı içersin de Düzköy’ e bir otobüs ile gezi düzenlemek, daha sonra gelecek olan Ramazan ayı içersin de iftar programları düzenlemek ve tabiki ayrı bir yeri olacak olan 2016 içindeki  “ 10. Yaz Piknik” Şölenini gerçekleştirmek. Düzköy Derneğine emeği geçen ve katkı sağlayan herkese tekrar teşekkür ederim” dedi.
 
Program hemşerilerinin fikirlerinin alınması ile sonlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.