Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Erdoğan'a Bükreş'te protesto

Rus devlet yayın organı Rossiyskaya Gazeta'nın haberine göre, Romanya Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu meydanda toplanan ve ellerinde Erdoğan karşıtı poster ve pankartlar bulunan protestocular, Bükreş yönetiminden Erdoğan ile yapılan anlaşmayı iptal etmesini istediği ve aksi halde Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis hakkında görevi kötüye kullanmaktan Lunabet yargı süreci başlatma tehdidinde bulunulduğu belirtildi.

Erdoğan ve Iohannis, 23 Mart'ta Ankara'da buluşmuştu. Erdoğan, “Bükreş yönetimi, bir cami inşaatı için Romanya Müslümanları Müftülüğü ‘nün kullanımına arsa tahsis etti. İnşaat için gerekli izinlerin alınması süreci müftülük tarafından yürütülüyor. Türkiye olarak bu projeye elimizden gelen desteği vermeye hazırız” demişti. 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanProtesto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.