Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Hastanede Yangın Paniği
banner852

SAMSUN’da özel bir hastanenin ek bina inşaatında kimyasal bir maddeden çıktığı iddia edilen yangın paniğe yolaçtı. Hastaların hastaneden dışarı çıkarıldığı yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmayla kontrol altına alınarak söndürüldü.

Samsun’un Atakum ilçesi’nde bulunan özel bir hastanenin ana binası ile ek bina inşaatı arasında iddialara göre içerisinde kimyasal madde bulunan bir varilin bugün saat 10.b30'da patlaması sonucu yangın çıktı. Hastanenin bir çok bölümünü etkileyen duman sonucu hastalar ve yakınları büyük panik yaşadı. Hastaların sedyelerle hastane dışına çıkarıldığı yangında, itfaiye ekipleri çalışmalar sonrasında yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, "Bize hastane yanında bir bina yangını olarak geldi. Ekipler çıktığında yoğun dumanı fark ettiler. Ulaştıklarına Jokerbet ekipleri binanın giriş katı ile yeni yapılan bina arasında yandığını görerek müdahale ettiler. Bütün binayı taradık. İncelemede binaların arasında bir bölümde başladığı, içinde kimyasal madde olan 4 varilde alev içinde kalarak patlamaya neden oldu. Oradan da yalıtım malzemelerine sıçradı ve yangın genişledi. Yangını tamamen kontrol altına aldık. Şu anda inceleme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Öte yandan olay yerinde geniş çaplı önem alan emniyet güçleri de konuyla ilgili soruşturma başlattı.
























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876