Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

KIRCALI MECLİSTE BAFRA DONDURMASI DAĞITTI
AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı dün akşam TBMM ‘de iftardan sonra meşhur Bafra dondurması dağıttı.

Dondurmanın özelliğini kaybetmeden Bafra’dan Ankara’ya sevkini Samsun milletvekili Fuat Köktaş sağladı. Milletvekilleri Bafra dondurmasını çok beğenerek dondurma denince aklımıza Kahramanmaraş dondurması geliyordu. Artık Bafra dondurması da gelecek diyerek Kırcalı’ya teşekkür ettiler.

Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Dün akşam TBMM de meşhur Bafra dondurmamızı milletvekillerine ve meclis personellerimize dağıttık. Samsunumuzun ve tüm ilçelerimizin damak tatlarını ve turizm potansiyellerini her fırsatta tanıtmaya devam edeceğiz. Her ilçemizin ayrı bir damak tadı, tarihi yapıları, doğal güzellikleri bulunmaktadır. Kısacası Samsunumuz tam olarak keşfedilmemiş bir Turizm şehridir.
Samsun Büyük şehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanlarımız turizm konusunda önemli çalışmalar yapmaktadırlar. Hükümetimizde hizmetler getirmektedir. Bizlerde bunu daha ileriye taşıyacağız. Bafra dondurmamızın sevkine lojistik destek sağlayan Samsun milletvekilimiz Fuat Köktaş’a çok teşekkür ederim. Milletvekillerimiz Bafra dondurmamızı çok beğenmiş olup, Samsunumuz ve 17 ilçemize selamlarını göndermişlerdir

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Orhan KırcalıMeclis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.