Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

KÖYLERDE ÇOŞKU
Bafra Kaymakamı Halis Aslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ve daire amirleri ile birlikte ilçeye 70 km uzaklıkta bulunan Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahallelerinde imece usulü ile yapılan beton yollarda incelemelerde bulunuldular.



İncelemeler sırasında 3 mahallede de 7’den 77’e herkes mahalle meydanlarında alkışlarla karşıladılar. Bu arada çocuklara bayrak hediye edildi ve çikolata dağıtıldı.



Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahalle muhtarı ortak bir konuşma yaparak; “Bafra Kaymakamımız Sayın Halis Arslan mahalle gezilerinde sorunlarımızı dinlerken yolların çamur halde olduğunu ve bayramda bile misafir gelemediğini dile getirmiştik. Aradan belirli bir zaman sonrasında çimento ve malzemeler geldi. İşçilik mahalle sakinlerimiz tarafından yapıldı. Sokakların çamur olması nedeniyle kış aylarında bir yerden bir Jestbet yere gidemiyorduk, bu önemli konuda imdadımıza yetişen Kaymakamımız Sayın Halis Arslan çalışmanın başlangıcından sonuna kadar devamlı mahallemize geldi. Bu arada Samsun Büyükşehir Belediyesine, Bafra Belediyesine ve yardımda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.



Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahalle ziyaretlerinin sonunda açıklama yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ’’Bizler için 70km uzaklıkta bulunan mahalle ile şehre yakın mesafede bulunan mahallemizde aynıdır. Birinin diğerinden farklılığı yoktur. Şahinkaya, Sarpın ve Karakütük mahallemize imece usulü ile çimento yardımında bulunduk ve mahalle muhtarlarının da işçilik katkılarıyla köy içi beton yol yapıldı” dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından 3 mahalle muhtarına “ yapmış oldukları çalışmalarının anısına teşekkür belgesi” verdi.







Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraHaber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.