Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Şehit  Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Demir son yolculuğuna uğurlanıyor.


ŞIRNAK'ın Beytüşebap İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş 32 yaşındaki İsmail Demir'in Adana'daki baba evine ateş düştü.

Şehit Astsubay'ın Fevzipaşa Mahallesi'nde tek katlı müstakil evde yaşayan ailesine acı haberi, Merkez Komutanlığı'ndan gelen askerler verdi. Baba Arif Demir, 4 oğlunun 3'üncüsü olan Astsubay Üstçavuş İsmail Demir'in şehit haberini alınca metanetini korumaya çalıştı. Haberin ardından Arif Demir'in evi ve sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin yakınları, komşuları ailenin acısına ortak olmak için evine akın etti. Gözyaşı döken anne Hayriye Demir'i komşuları teselli ederken, şehidin babası Arif Demir, başsağlığı dileklerini kabul etti.

Zühal Demir ile 4 yıl önce yaptığı evlilikten Mahmut adında bir oğlu olan Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Demir'in cenazesi, Sabancı Merkez Camii'ndeki öğle namazının ardından düzenlenecek tören sonrasında Asri Mezarlık'taki şehitlikte toprağa verilecek. 

Anahtar Kelimeler:
şehitAdana
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.