Öne Çıkanlar Samsun bafra

83 firma ile 249 marka temsilcini yer aldığı fuar ilgi gördü.
İnşaat Fuarı’na büyük ilgi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 83 firma ile 249 marka temsilcisinin yer aldığı fuar, yoğun ilgi gördü.

Fuar'a gelen yerli ve yabancı katılımcılar ile firma yetkilileriyle yakından ilgilenen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, fuara gösterilen ilgilenen memnun kaldığını belirterek, "Bilindiği gibi, ülkelerinin gelişiminin ana eksenini inşaat sektörü oluşturmakta. Tüm Redwin yaşamsal mekanlar ile o mekanları yaşanılır kılacak tüm altyapının ilk adımı inşaatla atılıyor. İnşaat sektörü kendine bağlı 200'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep oluşturan konumda olup, bu yaygın etkisi ile ekonominin lokomotifi olma vasfını taşımaktadır. İnşaat sektörüne büyük önem gösteriyoruz. Geçen yıla oranla sergilemede inşaat fuarımızı yüzde 27 oranında büyüttük. Geçen yıl fuarda 55 firma stant açarken, bu yıl ise 83 firma katılım sağladı. İran'dan 35, Gürcistan'dan da 20 kişilik heyet fuarımızı ziyaret etti. Ayrıca, Fas, Tunus, Almanya, Irak ve Ürdün'den de misafirlerimizi fuarımızda ağırlıyoruz. Pazar günü akşam kapanacak olan ihtisas fuarımıza tüm profesyonelleri bekliyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler:
SamsunFuar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.