Öne Çıkanlar trafik denetleme recep tayyip erdoğan
banner798

Alaçam'da Muhammet Ergin ilçe başkanı oldu

9 Eylül 2023 tarihinde tek liste ile girilen seçimi delegelerin tamamının oyunu alarak görevi devraldı.

İlçe Başkanı Av. Arb. Muhammet Ergin," ilçemiz için bu güçlü yönetimin bir fırsat olduğunu dile getirerek, çok çalışacaklarını, birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını" söyledi.

Başkan Ergin, "Türk İnkılabının temel ilkelerinden biridir. Milliyetçilikle, milli egemenlikle ve millî bağımsızlıkla bir bütündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün toplayıcı ve birleştirici, kaynaştırıcı milliyetçilik anlayışı, millî birlik ve beraberlik olarak ifadesini bulur. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in: "Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır." sözünü kendimize șiar ettik. Bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız!, Sözlerime son verirken bir olup, birlikte mücadele verip, Dar-ı bekaya uğurladığımız dava arkadaşlarımızın her birini özlemle anıyor, kendilerine Mevla’dan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Rabbim onların ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin inşallah." dedi.

Yönetim Kurulunda; Geyikkoşan Güreş Ağası İş İnsanı Hasan Asan, Ziraat Odası Güreş Ağası İş İnsanı Turgut Şahin, İş insanları Kaya Asan, Murat Asan ve birbirinden değerli üyeleri olan Ayhan Algan, Aziz Kaya, Süleyman Gültepe, Güven Dinç, Zafer Arslan, Onur YIlmaz, Muzaffer Dinç, Cavit Aras ve Selçuk Bolat'dan oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.