Öne Çıkanlar Yakakanet Mil BüroSen

Anneanne öldü, torunu yoğun bakımda
SAMSUN'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 68 yaşındaki Şenel Çalışkan yaşamını yitirdi, torunu lise öğrencisi 14 yaşındaki Batuhan Kayacı ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Denizcilik Lisesi 1. sınıf öğrencisi Batuhan Kayacı, dün akşam anneannesi Şenel Çalışkan'ın evine gitti. Bir süre oturduktan sonra aneanne- torun sobalı odada uyudu. Şenel Çalışkan'ı sabah saatlerinde yakınları telefonla aradı, ancak cevap alamadı. Durumdan endişelenen yakınları polise ve komşularına Slot Oyunları haber verdi. Komşuları ikinci kattaki evin balkonuna merdiven yardımıyla ulaşıp içeri girdiklerinde anneanne ve torununu hareketsiz buldu.

Eve gelen sağlık ekipleri sobadan sızan karbonmoniksit gazından zehirlendikleri iddia edilen Çalışkan ve Kayacı'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Şenel Çalışkan burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Batuhan Kayacı ise Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edilerek Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Polisin evde yaptığı ilk incelemede bacanın tıkalı olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.