Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

ATAKUM'DA 6 BİN KİŞİLİK DEV İFTAR

Atakum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları, her akşam binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin katılımıyla, Mustafa Kemal Bulvarı Zabıta Blokları önünde kurulan dev iftar sofrası, 6 bin vatandaşı buluşturdu. Mustafa Kemal Bulvarı boyunca kurulan dev iftar sofrasında gerçekleştirilen buluşmaya sağlanan katılım karşısında mutluluk duyduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Geleneksel Atakum Mahalle İftarlarının ilçedeki tüm mahallelerin sakinlerine yönelik olarak Ramazan Ayı boyunca süreceğini ifade etti.

Atakum İlçesi halkının aynı iftar sofralarında buluşmasının, sağlanan birlik ve beraberlikte ciddi bir etken olduğunu belirten Başkan Taşçı, "2014 yılının Ramazan ayında başlattığımız ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmeye devam ettiğimiz Geleneksel Atakum Mahalle İftarlarında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ramazan Ayının maneviyatını tüm halkımızla birlikte yaşıyoruz. İftar buluşmalarımızda aynı sofralarda oruçlarımızı açıyor, dualarımızı ediyoruz. Ardından da Yalı Kafe'de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde öncelik çocuklar olmak üzere halkımıza güzel Ramazan akşamları yaşatıyoruz. Mübarek ay boyunca hem iftar buluşmalarımız hem de etkinliklerimiz sürecek. Atakum İlçesinde örnek bir birliktelik ve beraberlik sağlandı. Halkımızla birlikte el ele, yürek yüreğe Ramazan Ayını kutluyoruz" diye konuştu.


Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasına Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Bayram Boz ile Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.