Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Atakum'da çocuklar kukla yapıyor

Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar için geleneksel Türk tiyatrosunun unutulmaz karakterlerinin gösterileri ve kukla atölyesi çalışmaları gerçekleştirilen Atakum Belediyesi, miniklere keyifli akşamlar yaşatıyor.

Atakum Belediyesi tarafından organize edilen 'Ramazan Buluşmaları' kapsamında çocuklar için kurulan kukla atölyesi etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Yalı Kafe’de kurulan kukla atölyesinde, Samsunlu kuklacılardan kukla yapımını öğrenen çocuklar, keyifli zamanlar geçiriyor. Ramazan ayının maneviyatına uygun çerçevede etkinliklerin düzenlendiği Atakum Belediyesi Ramazan Buluşmaları'nda çocuklar kuklalar ve geleneksel Türk tiyatrosunun unutulmaz karakterleri eşliğinde eğlenirken, aileleri de Yalı Kafe önünde kurulan Ramazan Evlerini geziyor. Özellikle minikleri yakından ilgilendiren etkinlikler Ramazan Ayı boyunca iftar sonralarında devam edecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.