Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner797

Atakum'dan 8 bin kişiye iftar

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları buluşmaları kapsamında Yenimahalle, Güzelyalı, Cumhuriyet ve Atatepe Mahallelerinin sakinlerini, Atakum Belediyespor Stadında düzenlenen iftar programına katıldı. Atakum Belediye başkanı İshak Taşçı, 8 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşlarla sohbet etti.

Ramazan Ayının bütün güzelliklerini Atakumlularla birlikte yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayı’nda her akşam vatandaşlarımızı aynı iftar sofralarında buluşturmak istedik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Atakum Mahalle İftarları, bu yıl büyük bir katılım ile gerçekleşiyor. Binlerce vatandaşımızla her akşam buluşuyoruz. Atakum İlçesini büyük bir ev olarak görüyoruz. Atakumda yaşayanları ise ailemiz olarak görüyoruz. Ramazan Ayının bütün güzelliklerini ailemizle, yani Atakumlu hemşerilerimizle yaşıyoruz” diye konuştu.


Atakum İlçesinin sürekli göç alan bir yapısı olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, "Ailemiz sürekli büyüyor. Her yıl 10 bin ile 12 bin arasında yeni nüfus aramıza katılıyor. Biz de bu büyümeyle doğru orantılı olarak hizmetlerimizi hızlandırıyoruz. Daha kapsamlı, daha büyük projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Bize güvenen Atakum halkının bu güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızla, sosyal belediyecilik alanındaki projelerimizle Atakum İlçesini Türkiye’nin yıldızı yapmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.