Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Atakum’dan Teröre ‘Bayraklı’ Tepki
banner852


Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği Plaj Futbolu Turnuvasının kupa töreni, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan terör saldırısı sonrası iptal edildi. Kupa töreninden bir saat önce gerçekleştirilen hain terör saldırısının yürekleri yaktığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dereceye giren takımların sporculara Türk Bayrağı armağan etti. Ellerinde Türk Bayrakları ile teröre tepki gösteren sporcular, hain saldırıda hayatını kaybedenler için dua etti.

Terörün adi yüzünü bir kez daha ortaya çıkarttığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Terörün kirli ve adi yüzü maalesef ki ülkemizde bir kez daha görülmüştür. Mübarek ay demeden, sivil halk, masum insanlar demeden canlara kıyan bu bölücüleri, hainlerin Allah belalarını versin. Can kayıplarımız yüreklerimizi yaktı. Devletimiz, demir yumruğunu tüm hainlerin, bölücülerin başına indiriyor, bu yaşadığımız acıların intikamını alıyor. Almaya da devam edecek. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bu hain ve şerefsizce saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum" dedi.

İstanbul'dan gelen acı haber sonrası kupa törenini iptal ettiklerini ve sporcuların da bu kararlarına destek verdiğini ifade eden Başkan Taşçı, "Bizim kupamız da madalyamız da Türk Bayrağı. Bu anlamda sporcularımıza Türk Bayrağı armağan ederek, hep birlikte terörü lanetliyoruz. Vatandaşlarımız da bu tepkimize destek oldu. Bir daha ülkemizin böyle hain saldırılar yaşamamasını, böyle acılar yaşamamasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Taşçı'nın tepkisine Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit ile çok sayıda vatandaş da destek verdi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876