Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bakan Kılıç, Samsun’da şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın şehit yakınları için Atakum İlçesi'nde bulunan Yalı Kafe'de düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısına değinerek, "Rabbim hepsine rahmet eylesin. Sizler en büyük fedakarlığı ortaya koymuş olan ailelerin mensuplarısınız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim inşallah sizleri cennette buluşturacak. Biliyorsunuz inancımıza göre Allah yolunda ölenlere ölü demiyoruz. Şehitliğin ne anlama geldiğini anlamayanlar bunu anlamayabilirler. Ama burada bir araya gelmiş olan tüm kardeşlerimiz şehitliğin ne anlama geldiğini, şehitlik mertebesinin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorlar. Bundan dolayı da büyük bir gururla ve aynı zamanda sakinlikle, sabırla bu imtihanı ortaya koyuyorlar. Sizleri de en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşmış olan yakınlarının özlemini sabırla karşılayıp inşallah cennette bir araya gelirsiniz diye dua ediyorum" dedi.

BAKAN KILIÇ: DUR DİYECEĞİZ

Ülkenin birliğine karşı el uzatanlara Başbakan Binali Yıldırım'ın sözleriyle cevap veren Bakan Kılıç, "Ülkemizin birliğine karşı el uzatanlara sayın başbakanımızın da dile getirmiş olduğu gibi 'dur' diyeceğiz. Ama bunu birlik beraberlik içerisinde yapacağız. Sabırla yapacağız. Devletimizin kudretine yakışır şekilde yapacağız. Çünkü devletin belli kurallar çerçevesinde yapması gerekenler var ve bu çerçevede olacaktır. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki; üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Sizlerin emaneti var. İnşallah bu emanete biz layık olacağız. İnşallah bu ülkenin birliği ve beraberliği için hep beraber gece gündüz demeden sizlerin ortaya koymuş olduğu fedakarlığın da farkında olarak geleceğe yürüyüşümüzü beraberce ortaya koyacağız" diye konuştu.


Bakan Kılıç, konuşmasının ardından şehit yakınlarıyla iftarını yaptıktan sonra hava yoluyla Ankara'ya gitmek üzere Samsun'dan ayrıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.