Öne Çıkanlar ankara KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner797

Başkan Genç; "Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur"
Başkan Genç, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi





Her Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de onların dinledi.



Halk Günleri kapsamında belediyede kabul ettiği vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Genç, vatandaşların sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini ifade ederek, "Belediyecilik de tıpkı bir anne gibidir. Nasıl ki anne evi toplar, düzenler, temizler. Belediyecilik de öyledir. Üretilen hizmetlerin yaygınlığı ve kalitesi insanların ve şehrin imajını ve kalitesini yükseltir. Hizmet ürettikçe ihtiyaçlar azalır; ihtiyaçlar azaldıkça, huzur ortamı oluşur. Şehir, insan ve hizmet ortak paydada buluşur. İhtiyaçların doğru tespitiyle sağlıklı ve marka şehirler doğar. Canik Belediyesi olarak bizim de hedefimiz bu ortak paydaları buluşturmak. Bu bakımdan vatandaşlarımızla kucaklaştığımız Halk Günü'nü önemsiyorum. Hem halkımızın fikirlerini alıyoruz hem de onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz" dedi.



Her zaman halkla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan Genç, "Bizim daha önce tecrübeli olmamız, bu zamana kadar yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde gittiğimiz yerlerde halkımız bizleri kucaklıyor. Hiçbir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini anlatabiliyor, sohbet edebiliyor. Halkımızın yüzündeki güler yüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur" diye konuştu.





Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.