Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Başkan Kul köprü inşaatında incelemelerde bulundu
 SAMSUN'un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Gölyazı mahallesinde yapımı devam eden köprü inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Gölyazı mahallesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Gölyazı mahallesinde aşırı yağışlardan dolayı artık ev ve iş yerlerinde su basmalarının yaşanmayacağını söyleyen Başkan Kul, "Son yıllarda küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak yaşanan zamansız ve aşırı yağışlar, dünya genelinde sel baskınlarına yol açarken, ilçemizin birçok mahallesinde maddi kayıplara yol açmaktadır. Çalışmalar tamamlandığında bölgenin kanayan yaralarından birisi olan su baskınları tarih olacak. Mahallemizde devam eden 4 adet köprü çalışması bulunmaktadır. Çalışmalardan dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ve emeği geçen tüm DSİ çalışanlarına ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.