Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Başkan Murzioğlu’nun polis haftası mesajı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın ülkemizin bölünmez bütünlüğü için verdiği mücadelenin önemine vurgu yapan Başkan Murzioğlu, "Türk Polis Teşkilatı, 171 yıllık köklü geçmişiyle yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi bölmek ve Bets10 parçalamak isteyen vatan hainleriyle de ağır şartlara rağmen 24 saat esasına göre canları pahasına kahramanca mücadele etmektedirler. Güvenlik güçlerimizin, terör örgütü mensuplarının topraklarımızdan kökünü kazımak için verdikleri mücadele takdire şayandır. Bilinmesini isterim ki; bedenen olmasak da, tüm kalbimizle, dualarımızla kahraman tüm güvenlik güçlerimizin yayındayız.

Emniyet güçlerimizin yürüttüğü çalışmalarda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını en içten duygularımla kutluyorum" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.