Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Başkan Tok : Aynı sofrada birlik ve beraberliği en üst zirveye taşıyoruz

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurulan komşu iftarları kapsamında Kışla ve Tepecik mahallesi sakinleri biraraya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı komşu iftarında mahalleli ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iftar öncesi evlerinden gelen misafirleri ile tek-tek selamlaşıp sohbet etti. Başkan Tok Ramazan ayının başından bu yana her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını belirterek, düzenlenen iftar yemeklerinin Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak idrak edildiğini söyledi. Başkan Tok, "Komşu iftarlarıyla tüm insanları aynı sofrada buluşturarak kardeşlik, birlik ve beraberliği en üst zirveye taşıyoruz" dedi.

İftarın ardından da Selahiye Camisi'nde teravih namazı öncesi Sultanahmet Camii Eski Vaizi Emrullah Hatipoğlu tarafından sohbet icra edildi. Ramazan ayının bereketi ve güzellikleri hakkında konuşan Hatipoğlu, Allah'ın bu ayda duaları kabul ettiğini tüm günahları bağışladığını, Ramazan ayının faziletlerini aktararak, Oruç ve Ramazan ayında dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı. Teravih namazının ardından belediye görevlileri tarafından cami çıkışında vatandaşlara lokma dağıtıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.