Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, terörü lanetledi
banner852

Her akşam farklı bir ilçede yapılan toplu iftar programı kapsamında Samsun'un Terme İlçesi'nde vatandaşlarla iftarda bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, terörü lanetledi. Miliç Tesisleri'ndeki iftar programına Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, daire başkanları ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İftarını vatandaşlarla birlikte açan Başkan Yılmaz, iftar sonrasında vatandaşlara hitap etti. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepki göstererek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, "İstanbul'da olan alçak saldırı hepimizin yüreğini dağladı. Allah bu işin içinde ve arkasında kimler varsa hepsinin Allah belasını versin. Orada şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Giderek büyüyen ve gelişen ülkemizin ilerlemesini istemeyen unsurlar terör saldırıları ile bu gelişime engel olmak istiyorlar. Ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar ama Rabbim onları değil bizleri galip kılacaktır. Çünkü bizim yüreğimizdeki inanç, milletimizin duası bu hainleri yok edecektir"diye konuştu.





Anahtar Kelimeler:
SamsunYusu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876