Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Büyükşehir Başkanı Yılmaz'dan birlik ve beraberlik vurgusu
Yakakent İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası ilçe halkına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ramazan ayının güzel geçtiğin söyleyerek, "Yakakentli kardeşlerimizde, hemşerilerimizde bir güzellik var. Bu güzellik Ramazan ayı ile de bütünleşince de adeta içimizi ısıtan bir sıcaklığa dönüştü. Bu sıcaklığı yüreğimde hissettiğimi söylemek istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah önümüzdeki sene ve senelerde de Allah ömür verdiği sürece birlikte olacağız" diyerek şöyle konuştu:

"Biz büyük bir aileyiz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Memleketimizin, devletimizin başında terör belası var. Bu bela Ramazan demiyor, oruç demiyor, ibadet saati demiyor, cami demiyor, mescit demiyor. Her yerde haince saldırılar yapıyor. Ana kuzusu askerimizi, polisimizi şehit ediyor. Allah bunu yapanlardan hesabını mutlaka soracaktır. Bunların belasını mutlaka verecektir. Bu güzel Ramazan akşamı saadetimizi, huzurumuzu yüreğimizde hissederken, Doğu'da, Güneydoğu'da bu terör belası ile mücadele ederken şehit olan polisimizi, askerimizi minnetle ve şükranla anıyorum. Rabbim onlara rahmet eylesin. Mekanları cennet, Allah onlardan razı olsun. Ailelerine de Allah sabır versin. Gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum. Biz burada saadet ve mutluluk içindeysek, birbirimizi coşkuyla kucaklıyorsak, askerimizi ve polisimizi minnet ve şükranla yad etmemiz lazım. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Evlerinizde çocuklarınızla sağlık sıhhat diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.