Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Büyükşehirden gönüllü itfaiyecilik eğitimi


Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından halkın bilinçlendirilmesi kapsamında, yangın, trafik kazaları, ev kazaları, deprem konularında doğru müdahale ve doğru hareket tarzıyla can ve mal kayıplarını en aza indirmek için eğitim veriyor.

Eğitim faaliyetleri kapsamında Vezirköprü İlçesi Kuruçay Mahallesi, Çarşamba İlçesi Kocamanbaşı Mahallesi, Bafra İlçesi Dikencik Mahallesi, 19 Mayıs İlçesi Ormancık ve Kuşçular mahallelerinde "Gönüllü Safirbet İtfaiyecilik" kapsamında eğitimler verildi.

Şuana kadar yapılan 'Gönüllü İtfaiye Eğitimleri'ne katılan 35 kişi eğitimlerini bitirdiklerinde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 'Gönüllü İtfaiyeci Eğitimi Kurs Katılım Belgesi' almaya hak kazanarak gönüllü itfaiyeci olacak.









Anahtar Kelimeler:
SamsunGönüllü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.