Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Devlet Opera ve Balesi'nden Huzurevi'nde konser


Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü sanatçıları yaptıkları bir dizi etkinlikler arasında yaşlılara klasik müzik ziyafeti verdi. Alzheimer, Parkinson gibi hastaların da kaldığı merkezde büyük coşku yaşandı. Ücretsiz verilen konserde bakıma muhtaç hastalar ve yaşlılar eğlendi. 1 saat süren konser boyunca dünya klasiklerinden örnekler çalındı, Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Mavi Kuşak Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdürü Tuğba Bakkal, "Değişik branşlarda doktor ve hemşirelerimizin gözetiminde yaşlılarımız ve bakıma muhtaç hastalarımıza sürpriz bir konser oldu. Hepsi oldukça eğlendi. Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü sanatçıları şehir içerisinde ve yakın çevrelere gezi düzenliyor. Bir dizi etkinlikler yapıyor. Bu kapsamda merkezime gelerek 100'e yaşlılarımıza konser verdi. Konser sonunda da bizleri tiyatro ve bale gösterisine davet ettiler" dedi.

Seslendirilen parçalara zaman zaman yaşlılar da eşlik ederken, merkeze bağlı çalışan doktor ve hemşireler de salonda hazır bulundu. Tuğba Bakkal, bu tür etkinlikler sayesinde Samsun'un ülkemizin örnek kentlerinden biri olduğunu bunu bir kez daha gösterdiğini vurguladı.








Anahtar Kelimeler:
SamsunHuzur Evi Konseri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.