Öne Çıkanlar Yangın tüpü Nihat Kale
banner798

FENER-KOŞUKÖY SAHİLLERİ DENİZ  TURİZMİNE KAZANDIRILMALIDIR

Plaj için önerilen sahilde incelemeler yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Alaçam ilçe sınırından Ondokuzmayıs Yörükler mahallesine kadar olan sahil şeridi yaklaşık 35 km uzunluğundadır. Bafra Doğanca mahallesi ile Ondokuzmayıs ilçesi Yörükler mahallesi arasında ulaşım, konaklama ve gözetleme kuleleri gibi turizm altyapı çalışmaları devam etmektedir.

Bafra burnundan Alaçam ilçe sınırına kadar Kızılırmak nehrinin batı bölgesini ilçe merkezi ile buluşturmak amacı ile turizm alt yapı çalışmaları arasına öncelikli olarak dahil edilmesi, ilimizde Turizm faaliyetlerinin gelişmesine yenir bir ivme kazandıracağı uygun mütalaa edilmektedir. Bu bölgedeki Fener mahallesindeki Gemici Fenerinin Karadeniz’e bakan sağ ve sol sahilleri gerek kum kalitesi gerekse geniş ve uzun sahil bandı itibariyle halkımızın plaj ihtiyacını en iyi şartlarda karşılar niteliktedir. Bafra halkı, plaj ihtiyacını Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde ki plajlarda gidermektedir.

 Yukarıda bahsedilen sahil bandı plaj olarak düzenlendiğinde 150.000 nüfuslu ilçenin en yakın en kaliteli plajı olabilecek niteliktedir” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.