Öne Çıkanlar fındık bahçesi veda
banner798

İkadımlı Gençler Kuş Cenneti`nde Buluştu

 Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olan Samsun İlkadım Gençlik Merkezi, ilkadımlı gençleri Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde konuk etti.



Gençlik ve Spor Bakanlı Akif Çağatay Kılıç'ın büyük önem verdiği Türkiye’nin dört bir yanına yapılan gençlik merkezleri, gençlere her alanda hizmet vermeye devam ediyor.



Bunlardan biri de Samsun İlkadım Gençlik Merkezi. İlkadım Gençlik Merkezi'nin Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa düzenlediği ‘Şehrimi Tanıyorum’ projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerle gençler Samsun'un coğrafi yapısını, tarihi geçmişini daha iyi öğrenirken sosyal, kültürel dokusuyla tabii güzelliklerini daha yakından tanıma imkanı buluyorlar.



Bu çerçevede düzenlenen geziye katılan 40 genç Bafra İlçesi Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde konuk edildi. Yetkililerden Kuş Cenneti hakkında bilgi alan ve inceleme yapan gençler, bol bol öz çekim yaparken, çevreyi de daha yakından tanıma imkanı buldular.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.