Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi


Eğitim Bir-Sen yetkili sendika olarak sorumluluklarının farkındadır. Üzerimize aldığımız misyon doğrultusunda çekinmeden, ürkmeden dostluk ve kardeşlik anlayışı içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Şube Başkanı NejdetGüneysu : Üçüncü dönem toplu sözleşme sürecinde elde ettiğimiz kazanımlar 1 Ocak’tan itibaren gerçekleşmeye başlamıştır.
Nöbete ücret, İLKSAN üyeliğinin ve üyelikten ayrılmanın isteğe bağlanması, sınav ücretlerindeki adaletsizliğin giderilerek ÖSYM sınavlarında uygulanan sınav ücretlerine ilişkin usul ve esaslara göre sınav görev ücretinin ödenmesi, 2005 yılından sonra göreve başlayan kamu görevlilerine ‘’ilave bir derece verilmesi’’ kazanımlarımızın önemli maddelerindendir.

Kazanımlarımız sadece kamu görevlilerinin cüzdanlarına yönelik değil, %99’u Müslüman olan bir toplumun kamu görevlilerinin ve öğrencilerin Cuma namazını rahat bir şekilde eda edebilmeleri için, Cuma düzenlemesiyle ilgili çalışma başlatıldı.

Eğitim-Bir-Sen eğitim çalışanlarının sosyal, kültürel, özlük ve ekonomik haklarını iyileştirmek için izin Bahis Siteleri vermiş olduğu yetkiyle, etkili bir şekilde mücadele ederek bu güne kadar yüzlerce kazanıma imza atmıştır. Bundan sonra da kazanımları elde etmeye devam edecektir.

Artık zaman bu kazanımları anlatma zamanı. Dokuz yıl boyunca masadan eli boş dönen sağımızdaki ve solumuzdaki sendikalar, kazanımlarımızı gölgelemeye ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Kazanımlarımızın itibarsızlaştırılmasına, emeğimizin değersizleşmesine asla fırsat vermememiz gerekir.

Eğitim Bir-Sen olarak hem ülke genelinde hem de ilimizde yetkili sendika olarak Eğitim camiasındaki arkadaşlarımızın bizlere olan destek ve güvenlerinden dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Onların bu destek ve güvenine layık olabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki eğitim ertelenmeye ve ihmal edilmeye asla gelmez. Bu bilinçle hem arkadaşlarımızın sorunlarıyla hem de okullarımızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğimiz gibi bu ülkenin özgürleşmesine, demokratikleşmesine, birlik ve beraberliğin tesis edilerek kardeşliğimizin devamında yapılacak çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Eğitim-Bir-Sen’e yeni üyeler soylu mücadeleye yeni neferler kazandırmak hedefiyle, Yarınlara dair ülkemiz ve milletimiz adına söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.