Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

İlkadım Belediyesi'nden Yaz Spor Okulları açılışı

İlkadım Belediyesi Yaz Spor Okulları açılışı, İlkadım Belediyesi Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. Yaz Spor Okullarının açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, spor eğitmenleri veliler ve sporcular katıldı. 14 branşta 4 bin öğrenci yaklaşık 3 ay eğitim görecek. Öte yandan geçen sene içerisindeki sportif faaliyetlerde başarı gösteren 55 sporcu da düzenlenen törenle ödüllerini ve hediyelerini aldı.

Spora ve sporcuya çok önem verdiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bugün spora ve sporcuya destek veren çok önemli bir belediyeyiz. Bu tesisi 2 sene önce geleceğimizin teminatı gençlere yeni imkanlar sunmak için yapmıştık. Şu anda görüyoruz ki iyi ki böyle bir tesis yapmışız. Çünkü binlerce sporcumuz buralardan istifade ediyorlar. Bu sene de Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin temelini attık. Açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştireceğiz. Bu sene de Yaz Spor Okullarına katılan sporcularında başarı elde edeceğine inanıyorum. Ödül alan sporcuları kutluyorum. Bu sene ders alacak öğrencilere de turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.