Öne Çıkanlar Nihat Kale demet akalın
banner797

İLKADIM’DAN KOMŞU İFTARLARI
 SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Selahiye, Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallesi sakinleriyle iftarda bir araya geldi.


İlkadım Belediyesi tarafından Selahiye, Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallesi sakinleri için İlkadım-Adnan Ölmez İlkokulu Okulu bahçesinde iftar programı düzenlendi. Komşu iftarlarının eksiksiz devam ettiğini ve aynı zamanda projelerin de yükselmeye devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hep birlikte Ramazan Ayının ruhuna uygun bir şekilde birlikteliğimizi sürdürmekteyiz. Allah bu beraberliğimizi, huzurumuzu ve kardeşliğimizi devam ettirsin inşallah. Bu sofralar bir çok hayırlı ve güzel işlere imza atıyor. İlkadım Belediyesi olarak bir yandan bu güzel sofraları düzenlerken bir yandan da çalışmalarımıza projelerimize devam ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.