Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Karaaslan : Terör belasından kurtulacağız
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da katıldığı iftar programında, "Bu mübarek gecede bir kez daha söylüyorum. Hepimizin duaları başta olmak üzere, verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ayvacık İlçesi'nde bir dizi temaslarda bulundu. Karaaslan ilk olarak AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve teşkilat üyeleri ile bir süre görüşen Karaaslan, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çiğdem Karaaslan ardından teşkilat üyeleri ile birlikte ilçede esnaf ziyareti yaptı. Esnafın Ramazan ayını tebrik ederek bol kazanç temennisinde bulundu. Esnaf ziyareti sırasında bir fırıncı tarafından Karaaslan'a susamlarla adının yazıldığı Ramazan pidesi hediye edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, esnaf gezisinden sonra Ayvacık Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Belur'dan belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Karaaslan, Belediye Şeref Defteri'ni imzaladı. Başkan Belur, Karaaslan'a Ayvacık yöresine ait el işlemesi pano hediye etti.

Akşam da şehit aileleri ile birlikte iftar açan Çiğdem Karaaslan burada yaptığı konuşmada, "Tüm şehitlerimiz dualarımızda. Bu dönemde Samsun'dan 6 şehidimiz oldu. Türkiye çapında da bir çok şehitler verdik. Bu huzurlu ortamlarda, bu iftar sofralarında bir araya gelebiliyorsak bu mutlaka onların sayesinde olduğu için Allah hepsinden bir kez daha razı olsun. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu mübarek gecede bir kez daha söylüyorum. Hepimizin duaları başta olmak üzere, verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız. İnşallah aldığımız son şehit haberlerimiz olacak. Yüreğimiz yanmayacak büyük acılarla. Bizim en büyük duamız şuanda bu. Duamız bir yandan buyken üzerinde yoğun olarak mücadele ettiğimiz alan da elbette bu" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.