Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Karayolları Genel Müdürü Kartal Samsun’da
 SAMSUN'a gelen Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz'in ilk golf sahasını gezdi.

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi'nde incelemelerde bulunmak üzere geldiği Samsun'da Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya İlbet Yılmaz tarafından karşılandı. Karayolları 7'nci Bölge Müdürü Kenan Keskin'in de yer aldığı programda, Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, Genel Müdür İsmail Kartal'a golf sahasını gezdirdi. Başkan Yılmaz, golf sahası ile ilgili Genel Müdür Kartal'a bilgi verdi. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı'na yetiştirilecek 420 dönümlük arazinin 300 dönümünde yer alan 9 çukurlu sahayı golf araçlarıyla gezen Genel Müdür Kartal, Samsun Golf Tesisi'ni ve suni gölleri çok beğendiğini belirtti.

Gezi sırasında Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, diğer davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.