Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Karayollarından Ramazan Bayramı'na ek tedbir

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı'nda uygulanacak ek tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.

Vali Şahin yaptığı açıklamada, "İlimizde Genel Asayiş ve Trafik tedbirlerine ilaveten Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğü tarafından tedbirler alınmıştır. Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanında bulunan, yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği kesimlerde, bayram trafiğinin yoğun olacak olması nedeniyle, çalışmalar esnasında trafiğe kapatılmış bölümlerdeki eksiklikleri ivedi şekilde tamamlanacak. Sorumluluk alanımızda yer alan tüm devlet ve il yollarının bayram öncesi gerekli kontroller yapılarak, bakım ve onarım çalışmaları ile yatay ve düşey trafik işaretleme çalışmaları yapılmıştır. Bölge Müdürlüğümüzce tatil süresi boyunca yeterli sayıda teknik personel ile yol bakım ekipleri görevlendirilmiştir. Ayrıca kurtarıcı iş makinasının da görevlendirilmesi yapılmıştır. Tüm Samsunlu hemşehrilerimin ilimizde alınan ek tedbir ve uygulamalarda görevli personele yardımcı olacakları inancıyla, herkese huzurlu ve hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.