Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

MİLLETVEKİLİ KIRCALI 3 İLÇEDE PROGRAMLARA KATILDI

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı Bafra’da Mevlana, Lengerli ve Balıklar mahallerinde Cuma ve teravih namazı sonrası vatandaşlarla beraber oldu. Hacınabi Mahallesinde ise geleneksel Ramazan sokağında esnaflarla sohbet etti, Ramazan sokağını ziyaret eden vatandaşlarla görüştü. Kırcalı Alaçam’da ise AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, vatandaşlar ve Karahüseyinli okuluna ziyaretlerde bulundu. Çarşamba ilçesi Dikbıyık’ta Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın verdiği iftar yemeğine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı Programları sırasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: Öncelikle terör olayları sırasında şehit düşen güvenlik güçlerimizi ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör örgütleri güç birliği yaparak ülkemizi terör ile kuşatmak istemektedirler. Buna izin vermeyeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu saldırılar milletimizi daha da kenetlemektedir. Hükümetimizin birinci görevi terörü bitirmek ve topraklarımızdan silmektir. Bunun mücadelesini vermekteyiz.

AK Parti Samsun milletvekili Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: TBMM’de çalışmalarımız devam ediyor. Hafta sonları Samsunumuza geliyoruz. Halkımız ve teşkilatlarımızla birlikte oluyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle iftar programlarına katılıyoruz. Teravih namazı öncesi ve sonrası hemşerilerimizle sohbet ediyoruz. Son olarak 3 ilçemizde çeşitli ziyaret ve programlara katıldık. Ramazan-ı Şerifin hepimiz üzerinde oluşturduğu manevi iklimi yaşıyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.