Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, ÇARŞAMBALI HEMŞEHRİLERİNİ İFTARDA AĞIRLADI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi'nde gerçekleştirdiği iftar programında hemşehrilerini ağırladı.

Çarşamba Göl Restaurant'ta düzenlenen programa Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Albayrak ve Nuri Gençtürk, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, İşadamları, esnaflar ve teşkilat mensupları katıldı.
İftar programın da misafirleri ile tek tek ilgilenerek "hoşgeldiniz" diyen, Ramazan Ayını tebrik eden Milletvekili Köktaş, davete katılarak kendilerini onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Orucunu hemşehrileri ile birlikte açan Milletvekili Köktaş, yemek duasının ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yine bir Ramazan ayının mübarek bir gününde iftar yemeğinde sizlerle biraradayız. Herkesin evinde, akrabasında, komşusunda mutlaka yemek için bir tas çorbası vardır.
Fakat bu ayının manevi atmosferinde aynı havayı teneffüs etmek, kardeşliğin, dayanışmanın, birliğin, beraberliğin yükseldiği bu mübarek günde birlikte olmanın çok ayrı bir yeri var.

Bundan yaklaşık 8 ay önce sizlerle birlikte yine bu ortamda gerçekleştirdiğimiz toplantıda biraraya gelmiştik. O gün ülkemizin gidişatını, nereye ulaştırılmaya çalışıldığını, nasıl önünün kesilmek istenildiğini sizlerle paylaştığımızda her biriniz, "Gerçekten ülkemiz ne zaman ayağa kalkmak istediğinde, çelme takarak düşürmek isteyenler çıkıyor" demiştiniz ve 1 Kasım seçimlerinde bizlere Çarşambamızdan yüzde 74 oy vererek sahip çıktınız, arkanızdayız, yolunuz açık olsun dediniz. Bize duymuş olduğunuz güven ve desteklerinizden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.
Sizler bu güven ve desteği verirken ülkemizin iyi yönetilmesini, ülkemizde huzur ve refah olmasını, insanların gelecek endişesi duymamasını istediniz. Bizler bu düşüncelerinizi yerine getirmek için çok çalışıyoruz. Çünkü bizim yolumuzu sizler belirliyorsunuz, biz talimatları bir yerlerden değil, ancak sizlerden, milletimizden alıyoruz.

Yıllardır ülkemizde masum insanların canına, malına kast eden, ülkemizin kaynaklarının heba olmasına sebep olan terörle amansız bir mücadeleye içindeyiz.
Terörle yaptığımız mücadelede, ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için birliği, beraberliği, kardeşliği için hayatını seve seve veren aziz şehitlerimizi saygıyla, dualarla anıyorum, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yine aynı mücadeleyi verirken yaralanmış kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.
Ülke olarak, millet olarak verdiğimiz bu amansız mücadelede son terörist temizlenene kadar, geri adım atmadan bu kararlı mücadelemiz devam edecektir. İnşallah terörün kökünü Allah'ın izni ile kazıyacağız.

Türkiye olarak çok pahallı bir arsanın üstünde oturuyoruz. Etrafımıza şöyle bir baktığımızda bütün ülkelerde kan ve gözyaşı var. Silah mermilerinin altında ibadetlerini yapmaya çalışan Müslüman kardeşlerimiz var. Oysa ki bakın burada bizler huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde güven ortamında iftarımızı yaptık. Rabbim bu iftarları yapamayanlara, böyle iftarlar yapmayı nasip eylesin.

Onun için her zaman söylüyoruz güven ve istikrar çok önemli. Fakat Türkiye'nin üzerinde emelleri olan ülkemizin ayağa kalkmaması için oyunlar oynuyor. Biz de ülkemizi onlara diz çöktürtmemek, Türkiye'nin güçlü ekonomiye sahip olması için, Türkiye'nin yetişmiş insanlarını ülkesinde barındırıp, teknoloji üretip ihracat yapabilmesi için canla başla çalışıyoruz.

Çalışacağız, çalışacağız, daha çok çalışacağız, Türkiye’nin büyümesi, milletimizin huzuru ve refahı için her türlü gayreti göstereceğiz.
AK Parti Hükümetleri'nin 14 yıllık kazanımlarını korurken, üzerine yeni kazanımlar, yeni eserleri de bir bir ilave edeceğiz. Daha çok yatırım yapan, daha çok üreten, ekmeğini daha fazla büyüten ve adilce paylaşan müreffeh bir Türkiye için ter dökmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş daha sonra misafirleri ile çay içerek sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.