Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ ESNAF ZİYARETİ YAPTI
 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi Çiftehamam Caddesi ve Necati Efendi Sokak üzerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu çalışmalarından arda kalan zamanlarında, ilçe ilçe dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

İlkadım İlçesi Çiftehamam Caddesi ve Necati Efendi Sokak üzerinde esnaf ziyareti yaparak, işyerlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Köktaş, esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileklerini iletirken, Ramazan aylarını da tebrik etti.

Yaptıkları ziyaretler hakkında görüşlerini bildiren Milletvekili Köktaş, "1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesi, ilçelerimizde ziyaret ederek destek istediğimiz esnaflarımıza, işyerlerinde alışveriş yapan hemşehrilerimize hem teşekkür, hemde geçen süre içinde varsa taleplerini, sorunlarını yerinde dinlemek, çözmek için ziyaretlerde bulunuyoruz.
AK Parti'nin en büyük özelliği, milletimizle birlikte, milletimiz için siyaset yapmasıdır.
AK Parti'ye bugüne kadar, milletin dışında hiç kimse, hiç bir güç yön verememiştir. AK Parti'nin yönünü de, yolunu da aziz milletimiz belirlemiştir." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaptığımız ziyaretlerimizde esnafımız ve hemşehrilerimiz bizlere, günü birlik yaşadıkları sorunlar, ülkemizin bütünü ve geleceği ile ilgili olarak, başta terör olmak üzere farklı konular üzerinde durdular. AK Parti'den ve onun kadrolarından beklentilerini ifade ettiler.
Biz de hemşehrilerimize, 78 milyon Türkiye vatandaşının huzur ve refahı için çalışmalarımızı devam ettiğimizi, şartlar ne olursa olsun terörün kökünü kazıyacağımızı, terörle mücadele ederken bir yanda da ülkemizin ekonomisini büyütmeye, ihracatını ve istihdamını arttırmaya yönelik çalışmalarımızı, bizlere vermiş oldukları güven ve destek ile aralıksız sürdürdüğümüzü ifade ettik" diye konuştu.

Milletvekili Köktaş'a ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu ve İlçe Teşkilat Üyeleri de eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.