Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner798

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ HALK BULUŞTU
banner852
 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti olarak her zaman ülkemizin, milletimizin menfaatleri için, milletimizin hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini arttıran birbirinden güzel eserleri, hizmetleri milletimize kazandırmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası'nda gerçekleştirdiği "Halk Buluşması"nda vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, iletilen konuların çözümü noktasında yardımcı olmaya gayret gösterdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul toplantıları ve komisyonlarda gerçekleştirdiği çalışmalarından arda kalan zamanlarını Samsun'da çeşitli programlar yaparak hemşehrilerine ayırıyor.

Bu kapsamda Samsun İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası'nda hemşehrileri ile biraraya gelerek talep ve sorunlarını dinlediklerini, kendilerine iletilenlerin çözümü noktasında neler yapabilecekleri konusunda yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "Meclis çalışmalarımızdan arda kalan zamanlarda bizlere her zaman güven ve desteklerini gösteren hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz programlarda biraraya geliyoruz. Biz AK Kadrolar, milletimizin hamuruyla yoğrulduk, milletimizin içinden çıktık. Bunun içindirki biz her zaman milletimizin içindeyiz.

AK Parti olarak milletimizden aldığımız dua ve destek ile ülkemizin, milletimizin menfaatleri için, milletimizin hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini arttıran birbirinden güzel eserleri, hizmetleri milletimize kazandırmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı ilk günkü kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876