Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

OKA'nın destekleyeceği turizm projeleri beli oldu

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 21 Aralık 2015 tarihinde ilan edilen 'Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı'nın idari, teknik ve mali değerlendirilmesinin tamamlandığını söyleyerek, "Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı" için Amasya'dan 14, Çorum'dan 17, Samsun'dan 28 ve Tokat'tan 41 adet olmak üzere toplam 100 adet proje başvurusu alındı. Değerlendirmeler sonucu 65 puan ve üzerinde puan alan 27 proje asil listede yer aldı. Sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahiplerine sözleşmeye davet bildirimleri gönderilmeye başlanacak" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Sözleşmelerin imzalanması, bahsi geçen bildirimin tebliğ tarihi itibariyle 10 iş günü içinde gerçekleşecek. Bu süre içinde, daha sonra yayınlanacak takvim doğrultusunda, talep edilecek belgelerle birlikte kurum,kuruluşu temsil ve imzaya yetkili kişilerin, sözleşmeyi imzalamak üzere Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'na müracaat etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde başvuru sahibi söz konusu destekten feragat etmiş sayılacak. Kazanan proje sahiplerine başarılar diler, programa ilgi gösteren tüm başvuru sahiplerine teşekkür ederek ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim."




Anahtar Kelimeler:
SamsunOka Projesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.