Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

OMÜ ve Japon Fukui Ünversitesi İşbirliği anlaşması İmzaladı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan ve Fukui Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'nden Profesör Ken-İchhiro Kikuta OMÜ rektörlük makamında protokole imza attı.İmza törenine, Japonya'dan gelen heyetin yanı sıra OMÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk da katıldı.

OMÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi öncülüğünde hazırlanan protokol, iki üniversitenin tıp fakültesi öğrencileri arasında öğrenci değişimine olanak sağlamakla beraber, eğitimle ilgili konularda işbirliği yapmayı hedefliyor. Çeşitli hususlarda fikir alışverişinin yapıldığı imza töreninin sonunda, Ken-İchhiro Kikuta Rektör Hüseyin Akan'a Japonya'yı tanıtan kitap hediye etti. Rektör Akan ise Ken-İchhiro Kikuta'a Türk kahve seti armağan etti. Protokol töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.