Öne Çıkanlar Özlem Maraş Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdare Başkanlığı
banner798

Polislerden Vali Şahin'e ziyaret
Polislerden Vali Şahin'e ziyaret


Polis teşkilatının kuruluşunun 171'nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cihan Alagöz ve teşkilat mensupları Samsun Valisi İbrahim Şahin'le makamında görüştü.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Emniyet teşkilatımızın 171'nci yıldönümü münasebetiyle sayın valimizi ziyarete geldik. Sayın valim, bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Doğu'da ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan Milanobet olaylardan dolayı bu sene polis teşkilatının kutlamalarının sade ve mütevazi bir şekilde gerçekleşeceğini söyleyen Vali İbrahim Şahin, "Emniyet teşkilatı son on yılda çok ciddi açılımlar yaparak kendisini yeniledi. Emniyet teşkilatı daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam etti, devam ediyor ve devam edecektir. Bu vesileyle Polis Teşkilatının 171'nci Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Samsunşahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.