Öne Çıkanlar Yakakanet Mil BüroSen

Samsun'da onbinler sokağa döküldü

Samsun'da onbinlerce kişi kalkışma hareketine tepki vermek ve hükümete destek olmak için biraraya geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla toplananlar sık sık 'Recep Tayyip Erdoğan' diyerek slogan attı. Ayrıca bir dizi inceleme ve açılışlar için Samsun'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kalkışma hareketi haberini aldıktan sonra güvenlik gerekçesiyle Samsun Valisi İbrahim Şahin'in kaldığı ev olan vali konağına geçti. Polis konak çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada konağın çevresinden 2 el tabanca sesi geldi. Tabanca sesinin nöbet değiştiren bir polis memurunun doldur-boşalt yaparken ateş aldığı iddia edildi.

Tabanca sesinin duyulmasından yaklaşık 5 dakika sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konaktan ayrıldığı iddia edildi. GÜvenlik gerekçesiyle her iki bakanın da nerede oldukları açıklanmadı. Bu sırada kentteki bazı camilerden de sela okundu.








Anahtar Kelimeler:
SamsunOn Binler Sokakta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.